Финансиращи организации

FOUNDATION for SOCIAL CHANGE and INCLUSION UKFSCI_NET_logo

Основен спонсор на ФСПВ

 

norway

 ICELAND LIECHTENSTEIN NORWAY EEA GRANTS

Финансира проект „Иновативен подход при съчетаването на социални услуги и предприемачество – Център Възможност“ на ФСПВ

 

img-featured-01

Ротари клуб София Интернешънъл

Ротари клуб София Интернешънъл и членовете на клуба предоставят хуманитарна помощ и участват в благотворителни инициативи в световен мащаб. В края на 2015 година, клубът разработва проект за социално предприятие – Global Grant 1420691 – ресторант „HOPe Restaurant“, съвместно с „Фондация за социална промяна и включване“ и District 1100 eClub. Благодарение на проекта, фондацията успява да реализира ресторант „HOPe Restaurant“ като модел на социално предприятие и функциониращ ресторант в гр.София, предоставяйки възможност за стаж, обучение и работа на младежи в неравностойно положение с фокус върху младежите от Програма „Дом Възможност“ на ФСПВ.

 

BCAF-logo-bgФондация BCause

Фондация “Помощ за благотворителността в България” (ФПББ) е експертна организация, която работи за модерна благотворителност и силен и ефективен нестопански сектор. ФПББ е част от световната мрежа на организациите Charities Aid с централен офис във Великобритания. CAF Великобритания (Charities Aid Foundation UK) е уникална организация с огромен принос в предлагането на услуги за организации, фирмени и индивидуални дарители.

IWC_Logo„Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб – София“

„Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб – София“ подкрепя дейността на ФСПВ по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ с дарение, покриващо основните нужди на детски център „Светоглед“ в кв.Факултета (София) за една календарна година (до март 2019г.).

 

amВъоръжените сили на САЩ

Съвместно с отдела за военно сътрудничество към американското посолство в България, въоръжените сили на САЩ финансираха реновирането на „Дом Възможност“, Габрово.

 

the trussell trustТРАСЪЛ ТРЪСТ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Основен спонсор на ФСПВ за периода от 2009 до 2018 г.