Финансиращи организации

the trussell trustТРАСЪЛ ТРЪСТ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Основен спонсор на ФСПВ за периода от 2009 до 2018 г.

 

norway

 ICELAND LIECHTENSTEIN NORWAY EEA GRANTS

Финансира проект „Иновативен подход при съчетаването на социални услуги и предприемачество – Център Възможност“ на ФСПВ

 

img-featured-01

Ротари клуб София Интернешънъл

Ротари клуб София Интернешънъл и членовете на клуба предоставят хуманитарна помощ и участват в благотворителни инициативи в световен мащаб. В края на 2015 година, клубът разработва проект за социално предприятие – Global Grant 1420691 – ресторант „HOPe Restaurant“, съвместно с „Фондация за социална промяна и включване“ и District 1100 eClub. Благодарение на проекта, фондацията успява да реализира ресторант „HOPe Restaurant“ като модел на социално предприятие и функциониращ ресторант в гр.София, предоставяйки възможност за стаж, обучение и работа на младежи в неравностойно положение с фокус върху младежите от Програма „Дом Възможност“ на ФСПВ.

 

BCAF-logo-bgФондация BCause

Фондация “Помощ за благотворителността в България” (ФПББ) е експертна организация, която работи за модерна благотворителност и силен и ефективен нестопански сектор. ФПББ е част от световната мрежа на организациите Charities Aid с централен офис във Великобритания. CAF Великобритания (Charities Aid Foundation UK) е уникална организация с огромен принос в предлагането на услуги за организации, фирмени и индивидуални дарители.

IWC_Logo„Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб – София“

„Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб – София“ подкрепя дейността на ФСПВ по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ с дарение, покриващо основните нужди на детски център „Светоглед“ в кв.Факултета (София) за една календарна година (до март 2019г.).

 

amВъоръжените сили на САЩ

Съвместно с отдела за военно сътрудничество към американското посолство в България, въоръжените сили на САЩ финансираха реновирането на „Дом Възможност“, Габрово.

 

WeddingtonОМЦ УЕДИНГТЪН, САЩ

Финансира изцяло проект „Храна в Липница“ до 2016 година.