Летен лагер Враца 2022

Спортни срещи, дискусии и нови приятели
Проектът се организира с помощта на столична община

И тази година ФСПВ организира традиционния летен лагер за младежите от Програма „Дом Възможност“, партньорски организации и Поправителен дом за непълнолетни, гр. Враца.

Начало: 21-ви юли.

DSC_0106

Както всеки път, приключенията сред планинския въздух включват дейности, част от които ще се проведат на територията на Поправителен дом за непълнолетни, гр. Враца. Наред с разходките сред природата, игрите на открито и традиционния пикник, младите хора израснали без родителска грижа, настанени в социални услуги на територията на Столична община в неформална обстановка ще обновят и допълнят знанията си по актуални теми, свързани с рисковете пред които се изправя младият човек в съвремието ни, като трафика на хора, трудово-правни казуси, зависимости и сексуално здраве. Младежите ще участват и във футболен турнир и други спортни дейности с непълнолетните правонарушители.

DSC06297 DSC_0509

 

Искаме да кажем на младите хора, че всеки заслужава ново начало и нов шанс за достоен живот. Ако и вие вярвате в това, можете да станете част от Програма „Дом възможност“.
Специални благодарности и на Столична община, която за поредна година оказва финансова подкрепа за осъществяването на проекта!

Sofia_logo_1sPrint

 

От 2013 година насам, екипът на ФСПВ използва спорта като основно средство за достигане до младежите в риск и положително влияние по отношение на осъзнаване на опасностите на криминалния свят, както по отношение на осъзнаване на позитивните перспективи, алтернативи на престъпния живот, които „Дом Възможност“ предоставя за приемлива работа, достоен труд и живот.