Пътят към успеха – от първо лице

Традиционно лятото е сезонът на почивките, но има хора, които могат да предизвикат ума и желанието за успех въпреки лежерния ритъм и рекордните температури навън.

Именно с такъв човек се срещнаха младежите от Програма „Дом Възможност“. Мариян Иванов от Застрахователен брокер „Нетинс Иншурънс Брокерс” ООД ни прие в своя офис и сподели принципите и уроците, които е научил по пътя на личностното си и професионално развитие.

20210803_184009

Не се страхувайте от грешките. Те са най-сигурния начин да научите „трудните уроци“.

Открийте слабите си страни. Не се срамувайте от тях. Споделете ги и потърсете подкрепа от своите колеги и ръководители.

Интервюто за работа е и начин да си „сверим часовника“. Да разберем доколко сме адекватни на пазара на труда и да открием посоката на развитие в областта, която сме избрали.

Точността и коректността, с която се отнасяме към малките детайли показва отношението ни към професионалните ни задължения и личното ни развитие.

Това бяха част от споделените уроци и принципи, които младежите можаха да усетят пречупени през личната история на един професионалист с над 20 години история в сферата на застраховането.

20210803_183650

Подобни срещи оказват силно положително и мотивиращо въздействие върху младежите на прага на самостоятелния живот. Примерите за успех и отношението към предизвикателствата вдъхновяват младежите да изградят стратегии за справяне и нагласа за положително развитие по не лекия път към отговорен и достоен живот.

С благодарност към Мариян Иванов, „Нетинс Иншурънс Брокерс” ООД и BNI за оказаното внимание и отворената врата за подкрепа и споделяне на най-ценното – уроците научени от първо лице!