Летен лагер Враца 2021. Приятно, полезно, бързо.

За поредна година ФСПВ успя да организира традиционния летен лагер за младежите от Програма „Дом Възможност“, партньорски организации и Поправителен дом за непълнолетни, гр. Враца.

Всичко започна по план.

DSC02191

Организирано пътуване, настаняване в приятна обстановка, футболни срещи, кросфит, дискусионни групи, нови приятелства, забавление… Като повечето млади хора, повярвахме, че лошото бързо отминава, а занапред всичко ще бъде наред…

За съжаление се наложи да си припомним, че светът е изправен пред предизвикателство, с което все още не може да се справи.

Въпреки, че обстоятелствата ни принудиха да си тръгнем по-рано от планираното, оставаме с хубавите спомени, новите знания и с желанието да се срещнем отново… в по-добро време.

Благодарим на:

Нашите дарители:

Партньорите ни от Младежки център – Враца, които всяка година ни приютяват и подкрепят нашата кауза!

Служителите от Поправителен дом за непълнолетни, гр. Враца.

Младежите, колегите и техните семейства!

Специални благодарности и на Столична община, която за поредна година оказва финансова подкрепа за осъществяването на проекта!

 

–––––

От 2013 година насам, екипът на ФСПВ използва спорта като основно средство за достигане до младежите в риск и положително влияние по отношение на осъзнаване на опасностите на криминалния свят, както по отношение на осъзнаване на позитивните перспективи, алтернативи на престъпния живот, които „Дом Възможност“ предоставя за приемлива работа, достоен труд и живот.

Print  Sofia_logo_1s