Ежегоден спортен лагер

DSC01117

За поредна година ни се получи повече от добре!

Отново и въпреки трудностите успяхме да проведем ежегодния спортен лагер, под надслов „Превенция на рискови поведения чрез спортно-образователни инициативи за уязвими групи, посветени на 170 години от раждането на Иван Вазов“, за младежите от Програма „Дом Възможност”, бивши ползватели на услугата и младежи от партньорски организации.

Прекарахме няколко чудесни и ползотворни дни заедно, опознахме се, забавлявахме се, учихме се едни от други!

Много спорт, разходки сред природата, дискусии по важни теми – безопасен секс, рисковете и вредите при употребата на наркотици, трафик на хора, трудови взаимоотношения, приятелства, доверие и др. 

Благодарим на:

Нашите дарители:

Александър Николов

Ива Балашева

Партньорите ни от Младежки център – Враца, които всяка година ни приютяват и подкрепят нашата кауза!

Младежите, колегите и техните семейства!

Специални благодарности и на Солична община, която за поредна година оказва финансова подкрепа за осъществяването на проекта!

 

–––––

От 2013 година насам, екипът на ФСПВ използва спорта като основно средство за достигане до младежите в риск и положително влияние по отношение на осъзнаване на опасностите на криминалния свят, както по отношение на осъзнаване на позитивните перспективи, алтернативи на престъпния живот, които „Дом Възможност“ предоставя за приемлива работа, достоен труд и живот.

Print  Sofia_logo_1s