Подкрепа от бизнеса

metlifeМЕТЛАЙФ

Подпомага програма „Дом възможност“ с корпоративни дарения през 2010 и 2011 година.

vivalaviva

 VIVACOM

Мобилният оператор подкрепи „Фондация за социална промяна и включване“ чрез кампания „Операция жълти стотинки“ (2014/2015/2016г.). За повече информация за съвместната кампания, кликнете тук.

матраци-тедТЕД БЕД ЕАД

През 2013г. фирма „ТЕД-БЕД“ ЕАД подпомогна Програма „Дом Възможност“ с дарение под формата на матраци.

 

logo_66d4503665be855690be07cc1d724172ЗАУБЕР

Подпомага ЦНСТ Габрово с корпоративни дарения през 2011 година.


Logo-TechnomarketТЕХНОМАРКЕТ

Подпомага стартирането на „Дом Възможност“ Габрово с дарение на електротехника.

уча-сеУЧА.СЕ – ОБРАЗОВАТЕЛЕН САЙТ № 1 НА БЪЛГАРИЯ

Предоставен достъп до образователния сайт за младежи от Програма „Дом Възможност“.

elm-logoИН ЙОР ХЕНДС

IN YOUR HANDS  е консултантска компания с фокус върху развитието на постиженията и организационната ефективност. Фирмата подкрепи ФСПВ като предостави безвъзмездно на фондацията екипно обучение.

Decathlon_LogoДЕКАТЛОН

Фирма Декатлон подкрепи Програма „Дом Възможност“ с дарение под формата на спортни продукти за младежите от Програмата.

fioreБУТИК ЗА ЦВЕТЯ ФИОРЕ

Бутик за цветя и сватбена украса Фиоре предлага в своя бутик ръчно изработените сапуни HOPe SOAP – продукт на социалното предприятие към Програма „Дом Възможност“.

CTeam Talent ManagementCTeam

Визията на CTeam е в следващите пет години да се превърнат в един от най-големите независими HR компании в Централна и Източна Европа с директно присъствие в 10 страни, като предлагат конкретни HR решения на местни и международни клиенти. Компанията предостави отстъпка за екипно обучение на екипа на фондацията през 2016г.

ЗастLOGO_cvetnoрахователна компания България Иншурънс 

Мисията, която компанията изповядва през годините, е да помага на клиентите си да се чувстват в добри ръце, като им предлага гъвкави застрахователни решения спрямо техните нужди и качествено, персонално, и коректно обслужване. Дружеството подкрепя „Фондация за социална промяна и включване“ чрез благотворителни събития – базари, а през месец декември 2016г. дружеството предоставя финансово дарение в размер на 2 500 лв., а през декември 2017-а година 2 000лв. за месечни стипендии за младежите от Програма „Дом Възможност“, които учат във висши учебни заведения. 

 

 

experian_logo

Experian® 

Experian® е глобален лидер в предоставянето на информация, аналитични  решения  и маркетинг услуги на организации и потребители,  с цел по-добро управление на риска и вземане на благоприятни търговски и финансови решения. Компанията се включва с подпомагане на фондацията чрез финансиране на къща от семеен тип „Дом Възможност“, както и чрез предоставяне на подкрепа под формата на менторство и доброволчество. Благодарение на съвместната инициатива, фондацията успява да покрива частично разходите по поддържането на първото си наблюдавано жилище в София (жк Люлин) за период от две години (2017-а и 2018-а година).