Подкрепа от бизнеса

 

Фирма Evrovan24 предлага автомобили, микробуси и бусове под наем.
Вече няколко години екипът на ФСПВ се радва на отлично поддържаните микробуси и професионално обслужване предоставяно от компанията.
За кампанията „Коледни подаръци за уязвими групи“ през м. декември 2021 г. фирма Evrovan24 предостави за безвъзмездно ползване микробусът, който донесе радост на над 7500 деца и възрастни в неравностойно положение на територията на страната.

 

experian_logo

Experian® 

Experian® е глобален лидер в предоставянето на информация, аналитични  решения  и маркетинг услуги на организации и потребители,  с цел по-добро управление на риска и вземане на благоприятни търговски и финансови решения. Компанията се включва с подпомагане на фондацията чрез финансиране на къща от семеен тип „Дом Възможност“, както и чрез предоставяне на подкрепа под формата на менторство и доброволчество. Благодарение на съвместната инициатива, фондацията успява да покрива частично разходите по поддържането на първото си наблюдавано жилище в София (жк Люлин) за период от две години (2017-а и 2018-а година).

 

CTeam Talent ManagementCTeam

Визията на CTeam е в следващите пет години да се превърнат в един от най-големите независими HR компании в Централна и Източна Европа с директно присъствие в 10 страни, като предлагат конкретни HR решения на местни и международни клиенти. Компанията предостави отстъпка за екипно обучение на екипа на фондацията през 2016г.

 

metlife

МЕТЛАЙФ

Подпомага програма „Дом възможност“ с корпоративни дарения през 2010 и 2011 година.

vivalaviva

 VIVACOM

Мобилният оператор подкрепи „Фондация за социална промяна и включване“ чрез кампания „Операция жълти стотинки“ (2014/2015/2016г.). За повече информация за съвместната кампания, кликнете тук.

матраци-тедТЕД БЕД ЕАД

През 2013г. фирма „ТЕД-БЕД“ ЕАД подпомогна Програма „Дом Възможност“ с дарение под формата на матраци.

 

logo_66d4503665be855690be07cc1d724172ЗАУБЕР

Подпомага ЦНСТ Габрово с корпоративни дарения през 2011 година.


Logo-TechnomarketТЕХНОМАРКЕТ

Подпомага стартирането на „Дом Възможност“ Габрово с дарение на електротехника.

уча-сеУЧА.СЕ – ОБРАЗОВАТЕЛЕН САЙТ № 1 НА БЪЛГАРИЯ

Предоставен достъп до образователния сайт за младежи от Програма „Дом Възможност“.

elm-logoИН ЙОР ХЕНДС

IN YOUR HANDS  е консултантска компания с фокус върху развитието на постиженията и организационната ефективност. Фирмата подкрепи ФСПВ като предостави безвъзмездно на фондацията екипно обучение.

Decathlon_LogoДЕКАТЛОН

Фирма Декатлон подкрепи Програма „Дом Възможност“ с дарение под формата на спортни продукти за младежите от Програмата.

fioreБУТИК ЗА ЦВЕТЯ ФИОРЕ

Бутик за цветя и сватбена украса Фиоре предлага в своя бутик ръчно изработените сапуни HOPe SOAP – продукт на социалното предприятие към Програма „Дом Възможност“.