Дом Възможност София

big_4011

Стоян Стоянов

Управител „Дом Възможност“ град София

Роден съм през 1972 г., женен с три деца.

Усвояването на професията музикант ме преведе през много места, срещна ме с много хора и ми даде много житейски опитности.
От години наблюдавам как всяко предишно поколение гледа с тревога на следващото. Имам силното желание да помогна на младите хора, с които работи ФСПВ.

Нищо не може да замени семейната среда, но се надявам да сме полезни като екип за развитието на потенциала и възможностите на тези младежи.

 

alt=Вержиния Илиева

Социален работник „Дом Възможност“ София – ж.к. Люлин

Завършила съм бакалаварска степен “ Социални дейности „. От  2004 г.  работя с рискови групи по Програма за превенция на ХИВ  и СТИ. Работата ми е свързана преди всичко с млади хора. В “ Дом Възможност “ открих начин да бъда полезна на младежите да не попадат в  групите, с които работех.  Прекрасно е да гледаш как пред очите ти израства ново, борбено и по-добро поколение.
.
 DSC_0001_s

Светлин Азманов

Социален работник „Дом Възможност“ София 

Имам много и различни интереси, свързани със спорта, природата, литературата, историята.

Завърших Бакалавър „Социална педагогика“, в СУ „Св. Климент Охридски“ през 2014 г. През годините съм участвал в множество доброволчески инициативи и продължавам да го правя. Професионалният ми опит като социален работник е предимно с деца и възрастни пострадали от различни форми на насилие. Продължавам да надграждам, както професионалните, така и житейските си умения, за да мога да бъда максимално полезен на себе си и на хората, с които личния и професионалния живот ме срещат. Надявам се опитът ми да бъде полезен и на младежите от „Дом Въмозжност“.