Стани доброволец

„Доброволчеството е стил на живот: да мислиш, чувстваш и действаш, раздавайки се и служейки на другите.” (Б. Д. Кансеко)

Ние от ФСПВ сме убедени, че доброволческият труд е основен механизъм за влияние на гражданското общество. Всеки от нас има възможност да допринесе за подобряване качеството на живот на хората в България, Европа и света. Един от основните начини, достъпен за всеки, е именно доброволният труд.

КОРПОРАТИВНО ДОБРОВОЛЧЕСТВО

Ползите за Вас:

  • Възпитаване на социално отговорно поведение в компанията.
  • Социалната ангажираност на компанията дава уникална възможност за реклама и изграждане на образ на компанията на ново ниво пред обществото.
  • Доброволческия труд сплотява служителите и играе роля на позитивен тиймбилдинг.
  • Разпознаваемост на марката, симпатии и фенове.
  • С регламентиране на закона за доброволческия труд ще се достигне и до съгласие компаниите, подпомагащи обществото, да получават заслужените си данъчни облекчения.

ФСПВ редовно участва като домакин на националните Дни на доброволчество.

Свържете се с нас, за да организираме специален доброволчески ден за Вашите служители.

ВКЛЮЧИ СЕ В ИНИЦИАТИВА

Разгледайте нашите инициативи и проекти и се включете.

Станете фен на нашата страница във Фейсбук – там редовно публикуваме актуална информация за доброволчески инициативи и кампании.

ДОБРОВОЛЕЦ ОТ ВКЪЩИ

Ако разполагате с нерегламентирано свободно време и искате да го оползотворите като дарите труда си за кауза, ние можем да Ви помогнем.

ФСПВ често има нужда от помощ с писмени преводи от и на английски език, правни съвети, административна работа и други. Свържете се с нас, за да разберете от каква помощ имаме нужда сега.

Имате други идеи – свържете се с нас! Ще се радваме да ги обсъдим и да намерим начин да ги осъществим.