Дом Възможност София

big_4011

Стоян Стоянов

Управител „Дом Възможност“ град София

Роден съм през 1972 г., женен с три деца.

Усвояването на професията музикант ме преведе през много места, срещна ме с много хора и ми даде много житейски опитности.
От години наблюдавам как всяко предишно поколение гледа с тревога на следващото. Имам силното желание да помогна на младите хора, с които работи ФСПВ.

Нищо не може да замени семейната среда, но се надявам да сме полезни като екип за развитието на потенциала и възможностите на тези младежи.

Наталия Градинарова

Социален педагог „Дом Възможност“ София – ж.к. Дружба и ж.к. Люлин

Завърших бакалавърска степен по „Социална педагогика“ в СУ „Св. Климент Охридски“, както и магистратура по „Печатни медии“ във ФЖМК в СУ. Попаднах в тази професия „случайно“ и дълго време се бунтувах срещу нея, затова наблягах на журналистическата „кариера“, работих в печатни и няколко електронни медии, но в един преломен момент реших и рязко смених посоката – върнах се към старата си специалност и кандидатствах за работа като „Клиничен нощен социален работник“ в Кризисен център за жени и деца, преживели насилие. За моя изненада, въпреки липсата на опит, бях сред одобрените кандидати. Работата бе динамична и интересна, много вълнуваща, но и много емоционално изтощаваща и имах нужда от нещо, което да я балансира и да ми връща вярата в доброто. Тогава се появи свободна позиция за „Дом Възможност – София“. Реших, че това е идеалното място за мен, попаднах на страхотен екип от ентусиасти и хора с много енергия, гъвкавост и изобретателност, запознах се с чудесните младежи и за мен е удоволствие да работя с тях. След малко повече от две години работа в първия „Дом Възможност“ в София, се присъединих към екипа на новото жилище в ж.к. „Дружба“ и в момента давам дежурства и на двете места. Бих искала да дам много от себе си за всички каузи на „Фондация за социална промяна и включване“ и се надявам най-хубавото да предстои.

anton krachunov

Антон Крачунов

Социален работник „Дом Възможност“ София – ж.к. Дружба

Харесвам работата с хора и оценявам важността на това мрежата от наблюдавани жилища „Дом Възможност“ да функционира и да подкрепя хора в риск. Имам опит в работата с хора с различни зависимости и се надявам да съм полезен на младежите от „Дом Възможност“. В момента уча „Рехабилитация“ в Медицински колеж.

 

alt=Вержиния Илиева

Социален работник „Дом Възможност“ София – ж.к. Люлин

Завършила съм бакалаварска степен “ Социални дейности „. От  2004 г.  работя с рискови групи по Програма за превенция на ХИВ  и СТИ. Работата ми е свързана преди всичко с млади хора. В “ Дом Възможност “ открих начин да бъда полезна на младежите да не попадат в  групите, с които работех.  Прекрасно е да гледаш как пред очите ти израства ново, борбено и по-добро поколение.
 DSC_0001_s

Светлин Азманов

Социален работник „Дом Възможност“ София 

Имам много и различни интереси, свързани със спорта, природата, литературата, историята.

Завърших Бакалавър „Социална педагогика“, в СУ „Св. Климент Охридски“ през 2014 г. През годините съм участвал в множество доброволчески инициативи и продължавам да го правя. Професионалният ми опит като социален работник е предимно с деца и възрастни пострадали от различни форми на насилие. Продължавам да надграждам, както професионалните, така и житейските си умения, за да мога да бъда максимално полезен на себе си и на хората, с които личния и професионалния живот ме срещат. Надявам се опитът ми да бъде полезен и на младежите от „Дом Въмозжност“.