Дом Възможност Варна

nadia georgieva

Надя Георгиева

Управител 

Казвам се Надя Георгиева, по образование съм социален мениджър. Преди това съм завършила „Маркетинг и връзки с общественността“, „Финанси“ и „Туризъм“. Винаги съм била ориентирана към работата с хора. Още от ученичка имах силно развито чувство за справедливост и защитавах по-слабите. Повече от 24 години работя с деца, младежи и семейства с проблеми и извършвам социална и благотворителна дейност. Посветена съм да  уча търсещи и нуждаещи хора на християнските ценности.

От октомври 2016 година съм управител на ДВ Варна. Тук ме доведе желанието ми да работя и да помагам на младежи, нуждаещи се да бъдат научени да се справят сами в живота. Да придобият морални, битови, социални и работни умения. Да станат самостоятелни и уверени в себе си, за да продължат живота си в правилната посока. Понякога това не е лесна работа, но ми носи удовлетворение, когато видя желание за положителна промяна.

viktor

Виктор Добрев

Психолог и социален работник

За себе си мога да кажа, че съм от хората, чиято професия е и съдба.

Доктор съм по Психология и имам три след дипломни специализации – по Когнитивно-поведенческо консултиране, Клинична хипноза и комуникация, Консултиране на психо-соматични разстройства и разстройства на социалната адаптация.

Предходният ми опит (4 години) е свързан с работата ми с НПО „Алтруист” – Варна, работещо с насилници, зависими и лица изтърпяващи наказания в Затвор-Варна.

Работил съм като експерт консултант към Център „Прегръдка” – Варна, за работа с деца с Хиперкинезия и разстройство на вниманието.

Хоноруван преподавател в специалност „Социална и Юридическа психология” на СУ „Климент Охридски”.

Участвал съм в социални проекти на Наблюдателна  комисия към Община Варна и на Комисия по хазарта към Финансово министерство на Република България.

Работата във  ФСПВ е изключително интересна и зареждаща – това  да се даде възможност на повече млади хора да имат мечти и бъдеще е нещо, от което Родината ми и аз се нуждаем силно в този момент. Това, да виждаш как нещо израства креативно и набира сили да живее и да се бори с трудностите, кара сърцето ми да пее.